طرز تهیه و دستور کامل تهیه مرنگ یا شیرینی پفکی بسیار خوشمزه و عالی
طرز تهیه و دستور کامل تهیه مرنگ یا شیرینی پفکی بسیار خوشمزه و عالی
طرز تهیه مرنگ یا شیرینی پفکی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مرنگ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و دستور کامل تهیه مرنگ یا شیرینی پفکی بسیار خوشمزه و عالی
مرنگ یا پفک را میتوانید تنها با سفیده تخم مرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی یا مرنگ :
سفیده تخم مرغ :♦: 1 پیمانه
پودر شکر :♦: 2 پیمانه
وانیل :♦: یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو :♦: چند قطره
پودر هل در صورت تمایل :♦: به دلخواه
رنگ خوراکی :♦: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور کامل تهیه شیرینی پفکی بسیار خوشمزه و عالی
برای هر مقدار سفیده که استفاده میکنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
طرز تهیه مرنگ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مرنگ ابتدا باید
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود.
سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کشدار به خود بگیرد.
آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداختهاید به صورت گل و با فاصله بزنید.
در صورت استفاده از رنگ در این مرحله میتوانید رنگ را اضافه کنید .
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که میتوانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.
طرز تهیه و دستور کامل تهیه شیرینی پفکی بسیار خوشمزه و عالی
رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.
طرز تهیه و دستور کامل تهیه مرنگ یا شیرینی پفکی بسیار خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۶